INICI CURS 2017-2018


Enguany iniciem el curs a Sant Cugat de Sesgarrigues amb la realització d'un mini taller d'autoconeixement, i amb la presentació del programa activitats del nou curs 2017-2018
Amb els que ja ens coneixeu, compartirem una estoneta per anar fent boca, i amb a totes aquelles persones que no heu pogut assistir mai a cap de les activitats que organitzem,  tindreu l'oportunitat de viure i participar activament.

Us esperem a  




15a FIRA MEDIAMBIENTAL DEL PENEDÈS

Que des de el dia 16  fins al 24 de Setembre s'organitzen diverses activitats a Sant Cugat de Sesgarrigues.

Què és ECO SANT CUGAT?

ECO SANT CUGAT és una fira mediambiental amb un clar component educatiu i pedagògic, que cerca el binomi entre formació i informació.

Any rere any Eco Sant Cugat aconsegueix una gran afluència de públic i d'expositors de la comarca.

S'organitzen tallers i xerrades sobre consum responsable, salut i medi ambient per tal de provocar canvis en hàbits alimentaris, actituds davant del medi natural i prendre consciència de la nostra identitat i l' excepcionalitat del territori.

EscolaPiM participarà el diumenge 24 de Setembre a les 17h en el taller:

"Llavors ecològiques per a un benestar emocional en el'àmbit familiar" 

Taller gratuït destinat a adults que acompanyen a infants i adolescents en el seu creixement. Identificarem alguns recursos i en descobrirem d'altres, amb l'objectiu d'avançar cap a la construcció d'un model educatiu més sostenible, equilibrat i just.

Coach i formadora: Eva Garcia

Descarrega Tríptic per veure més activitats AQUI



Comentaris